FESTIVAL MLADIH V STIČNI

07.09.2017

Narodno srečanje katoliške mladine bo v soboto, 16. septembra 2017, z začetkom ob 9. uri ob cistercijanskem samostanu v Stični.

 

Stična mladih je sinonim za veselje, izkušnjo skupnosti, praznovanje vere in krepitev prostovoljstva mladih. Več kot dvesto mladih prostovoljcev skozi celo leto ustvarja vsebine in program srečanja, ki bo v svoji polnosti zaživel prav 16. septembra. Takrat se bo pri stiškem samostanu srečalo med pet in šest tisoč mladih katoličanov iz cele Slovenije.

Objavljamo letošnje delavnice Stične mladih. Letos lahko izveš, kaj bi naredila Marija, zakaj si lahko tečna, kakšne so aplikacije Svetega Duha, kakšne odgovore ima kralj David in še veliko več! Vse to najdeš na povezavi: http://www.sticna.net/poglobitev/delavnice-2017/

Iz Nove Gorice bo organiziran avtobusni prevoz, odhod bo ob 7. uri. Odhod iz Stične bo ob 18.30 in predviden povratek ob 21h. Cena za prevoz, v katero je vključen tudi prispevek za festival, znaša 20 € (v primeru težav s plačilom vseeno pridi, morda bo kdo drug lahko prispeval več).

Prosim, da svojo udeležbo potrdite do torka 12. 9. na elektronski naslov: brjernej@gmail.com ali po telefonu: 040 644 164.