OZNANILA

13.07.2018
  • Oratorij je bil pri nas od 2. do 7. julija. Vsak dan je prihajalo 141 otrok, ki so jim animatorji pripravljali zanimiv in pester program ter dejavnosti. Spoznavali so življenje in delo velikega misijonarja Friderika Ireneja Barage. Bog povrni vsem voditeljem in animatorjem za njihovo predanost in trud.
  • ZAHVALA - z doniranjem finančnih ali materialnih sredstev in popusti, ki nam jih nudite, omogočite našemu oratoriju, da lahko nudi našim otrokom bogatejše in bolj zanimive dejavnosti, kvalitetno preživet počitniški teden, predvsem pa s svojim prispevkom polepšate dneve otrokom, ki se oratorija udeležijo. Prisrčna zahvala vsem donatorjem in sponzorjem ter posameznikom dobrega srca, ki ste nam pomagali pri izvedbi oratorija: BRUMAT, BABY CENTER, HIT, LABORPLAST, MITOL, Z&Z, BIOTEH,  podjetje za biotehnologijo, MANUFAKTURA, CELJSKE MESNINE, LEONE, SITOGRAFIKA, KRAJEVNA SKUPNOST ŠEMPAS, RUSA HIŠA, RESTAVRACIJA IN PICERIJA; MEDIGO, VRTNICA, ŠPORTNO DRUŠTVO STARA GORA, SLOVENSKE ŽELEZNICE, OBČINA NOVA GORICA , TRGOVINA LEVČEK, PGD NOVA GORICA,  DRUŽINA TORKAR, PARKETARSTVO ROMAN.
  • Krištofova nedelja bo 22. julija. Po vseh mašah bomo blagoslovili vaša prevozna sredstva. Ob blagoslovu boste z darom podprli akcijo MIVA in s tem pomagali misijonarjem pri nakupu primernih vozil. Tudi letos je pobuda: cent za varno prevožen kilometer. Naj vas sv. Krištof varuje na vseh poteh.
  • Dela na stropu cerkvene ladje lepo napredujejo. Poslikave in štukature dobivajo prvotni sijaj. Vsem, ki opazite naša prizadevanja in pomagate, Bog povrni. Brez vaše darežljivosti bi delo obstalo.