"GORIŠKA DLAN"

30.09.2019

 

»Goriška dlan« - dobrodelno prireditev pripravlja Goriška območna karitas (GOK) v športni dvorani osnovne šole Milojke Štrukelj v Novi Gorici v petek, 11. oktobra ob 19. uri. Na prireditvi bodo nastopali dobri in znani pevci, glasbeniki, igralci in plesalci, ki nam bodo ogreli srca.

GOK z mnogimi prostovoljci že sedmo leto pripravlja prireditev, ne le za zabavo in užitek ob poslušanju in gledanju, ampak predvsem z namenom zbiranja denarnih in drugih sredstev kot pomoč ljudem v stiski in pomanjkanju. Če smo prvo leto namenili prihodke družinam, drugo leto predvsem otrokom, tretje leto osamljenim, četrto leto potrebnim naše pomoči pod geslom: »Usmiljeni kakor Oče«, peto leto pod geslom »V objemu ljubezni«, smo lani pomagali ljudem v stiski na Goriškem.

Prosimo vas, da darove v ta namen nakažete na GOK (TRR. SI56 0475 0000 3192 515, namen: Goriška dlan) ali v nabiralnik ob prireditvi ali predstavnikom Župnijske karitas ali v obliki daru za vstopnico (priporočeni dar je 6 €). Iskrena hvala in Bog povrni stokratno vsem dobrotnikom!

V nedeljo 30. 9. in 6. 10 bodo sodelavci Karitas pred in po maši prodajali vstopnice za dobrodelni koncert. Vabimo vas, da podprete ta plemeniti projekt.